Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin!

Lakeus Disc Golf ry valitsi Fuzzy Eaglen seuravaatetoimittajaksi

Lakeus Disc Golf ry on aktiivinen frisbeegolfseura Ilmajoen lakeuksilta. Seuran tavoitteena on kehittää lajia ja sen harrastusmahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaan alueella, sekä tuoda lajiin mukaan enemmän harrastajia, varsinkin junioreita sekä naisia.

Fuzzy Eagle haluaa tehdä uuden seuran mukaantulon mahdollisimman helpoksi kaikille frisbeegolfseuroille.

"Pidettiin pieni puhelinpalaveri ja todettiin että otetaan teiltä seuravaatepalvelu", totesi puuhamies Juho Keskinen Lakeus DG:stä.

Frisbeegolfseuran visuaalisen ilmeen suunnittelu lähtee liikkeelle aina asiakkaan toiveista

"Värimaailma saisi olla musta/harmaa/ehkä keltaista myös, koska logossa on mustaa/harmaata/gradient kultaa ja keltaista. Jokin siisti ja erottuva, mutta tarpeeksi simppeli olematta liika räikeä. Laittakaa ehdotuksia, niin saadaan varmasti paras lopputulos aikaiseksi", Keskinen jatkoi.

Tämän jälkeen toiveisiin lisätään ammattilaisen ajatukset. Ensimmäinen versio uudesta visuaalisesta ilmeestä ilmeestä tuli seuralle tarkistettavaksi jo alle viikossa.

"Yläosasta vois vähän napata keltaista pois. Tahraantuu bägin hihnoista ja lisäksi kaulus riskinä. Muuten on todella hieno toteutus!", Keskinen ohjeisti jatkotyöstöön

Seuraava, lopullinen versio tuli sähköpostiin jo parin päivän päästä.

"Hyvää työtä! Pelkkää peukkua saitte! Olemme tyytyväisiä."

Ole yhteydessä meilillä info@fuzzyeagle.com tai DM:llä @fuzzyeagleclothing, jos haluat teidän frisbeegolfseuralle erottuvan ilmeen ja toimivan seuravaatekaupan.

Laitetaanko seuravaateasianne kerralla kuntoon? Juuri nyt on paras aika alkaa suunnitella minkälaisessa vaatetuksessa laitetaan kierrosennätykset uusiksi.

Ota yhteyttä jos yhteistyö Fuzzy Eaglen kanssa kiinnostaa

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.


Fuzzy Eagle Oy on innovatiivinen ja korkealaatuinen frisbeegolfin vaatetusbrändi, joka tuo frisbeegolfareille särmää pukeutumiseen.

Lahjakortti