Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin!

Vieras kynä: Eero Nopsa Kaunisto - Sawo Disc Golf halusi näyttävät seuravaatteet

Sawo Disc Golf ry on nimensä mukaan Savon alueella toimiva frisbeegolfseura, joka on syntynyt Jumalan vuonna 2023.

Seuran pääsääntöisiä tavoitteita ovat kilpailujen järjestäminen, edistää ja kehittää frisbeegolfin tietoisuutta ja frisbeegolfin harrastamista yhdistyksen kotipaikkakunnalla sekä laajemmin myös maakunnallisesti Etelä- ja Pohjois-Savon alueella.

Seura sai syntynsä viiden toverin mietteistä perustaa seura, joka keskittyy lähes yksinomaan kisoihin ja niiden järjestämiseen. Eikä pelkästään kotikunnassa, vaan laajemmin savon-alueen radoilla. Tarkoituksena siis ruokkia mahdollisimman monta fribanälkäistä. Kesäisin on myös tarkoitus järjestää kattavaa junioritoimintaa ja jonkinlaisia leikkimielisiä kilpailuja.

Koska pyrkimys oli toimia laajemmin, oli prioriteetteihin sisällytettävä vahvasti seurayhteistyö. Miksipä ei, koska kaikki fribaajat jakavat sen saman innostuksen ja rakkauden lajia kohtaan.

Somessa vastaan tuli muutamia Fuzzyn Eaglen mainoksia, joita Facen mainosmäärän takia en ensin yhdistänyt frisbeegolfvaatetukseksi. Vasta myöhemmin tämäkin asiayhteys avautui. Joitain aikoja myöhemmin Fuzzy Eaglen suuntaan vinkkiä antoi PowerGripin herrasmiehet lähettämässään uutiskirjeessä, jossa he ilmoittivat lopettavansa seuravaatetuksen kokonaan.

Frisbeegolfaajat kun tykkäävät kauniista asioista, niin kauniit seuravaatteet sopivat seuran imagoon varsin loistavasti... Ja voi pojat, kun viimein tutustuin Fuzzyn vaatetarjontaan, niin kauniita tosiaan olivat! Lyhemmittä puheitta ja vähemmittä mietteitä soittopyyntöä siis sisään, seuraavana päivänä herra Fuzzy sitten jo soittelikin.

Omat toiveemme malliston suhteen olivat, että tahdoimme värimaailman mukailevan savon vaakunaa, harmaata, ripaus mustaa sekä hyppysellinen keltaista sekoitettuna jotenkin yhteen. Tovi meni vaihtaessa ja kommentoidessa suunnitelmia ja loputon määrä viestejä seuran sisäisesti, (kiitos Fuzzylle kärsivällisyydestä) joita kierrättelin seuran hallinnon jäsenillä. Jokaisella oli mielipiteitä ja toiveita, miltä vaatetuksen tulisi näyttää, mutta ilman suurempaa verenvuodatusta lopputulokseen toiveiden osalta lopulta päästiin.

Fuzzy Eaglen puolelta vaatemalliston suunnitteluprosessi oli hämmentävän nopea, heikompana alkoi jopa hirvittämään työn nopea tahti. Ensimmäinen vedos tuli hyvin nopeasti, johon tahdoimme pieniä muutoksia. Versio 2.0 tuli nopeasti, vajaa kaksituntia myöhemmin ja vielä aurinkoisena sunnuntaipäivänä. Tämä versio olikin vallan mainio, joka sitten sai kaikilta nopeasti hyväksynnän. Lopullisen koko vaatemalliston tekemiseen meni hiukan pidempään, josko siinäkään tosiasiassa kuin kolme päivää. Huikean nopeaa toimintaa siis kaikin puolin.

Nopeasta rytmistä huolimatta, joita Sawo DG:n hitaat aivot ei aivan ehtinyt prosessoida, kokemus ja yhteistyö oli varsin miellyttävää. Ja mikä miellyttävintä, saimme vaatetuksen ohella kehitettyä pienimuotoista yhteistyötä tulevaisuuden kilpailuja ajatellen!

Fuzzy Eaglea voin lämmöllä suositella ihan kaikille frisbeegolfseuroille ja myös yksityishenkilöille. Ammattilaisia ja velhoja he ovat alallaan, lisäksi vielä erittäin mukavaa porukkaa tuntuu olevan.

Peace & Love
Eero Nopsa Kaunisto

Sawo Disc Golf ry

Ole yhteydessä meilillä info@fuzzyeagle.com tai DM:llä @fuzzyeagleclothing, jos haluat teidän frisbeegolfseuralle erottuvan ilmeen ja toimivan seuravaatekaupan.

Laitetaanko seuravaateasianne kerralla kuntoon? Juuri nyt on paras aika alkaa suunnitella minkälaisessa vaatetuksessa laitetaan kierrosennätykset uusiksi.

Ota yhteyttä jos yhteistyö Fuzzy Eaglen kanssa kiinnostaa

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.


Fuzzy Eagle Oy on innovatiivinen ja korkealaatuinen frisbeegolfin vaatetusbrändi, joka tuo frisbeegolfareille särmää pukeutumiseen.

Lahjakortti