Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin!

Fuzzy Eagle x NBDG yhteistyö

Natural Born Disc Golfer (NBDG) on Euroopan kokenein ja aktiivisin frisbeegolftapahtumien järjestäjä.

Vuosittain NBDG järjestää yli 200 tapahtumaa – pääosin Suomessa, mutta myös muualla Euroopassa.

Fuzzy Eagle on suomalainen innovatiivinen ja korkealaatuinen frisbeegolfin vaatetusbrändi, joka tuo frisbeegolfareille särmää pukeutumiseen.

Miksi NBDG päätyi yhteistyöhön Fuzzy Eaglen kanssa?

"Olemme tehneet Fuzzy Eaglen kanssa yhteistyötä jo aiemmin yksittäisissä tapahtumissa ja kaikki on toiminut mainiosti. Alkavalle kaudelle meillä oli tarve päivittää henkilökunnan vaatetusta, joten Fuzzy Eagle oli luonnollinen valinta entistä laajemman yhteistyön osalla", valaisee NBDG:n Event Manager Mikko "Mike" Wikman.

Myös Fuzzy Eaglen puolella ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön ja sen toivotaan jatkuvan pitkälle tulevaisuuteen.

"On mukava tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, joka tietää mitä tekee ja jonka kaikki fribaajat tuntevat entuudestaan", avaa taustoja Fuzzy Eaglen Mikko Tanska.

Vaatemalliston suunnitteluprosessi aloitetaan aina kartoittamalla ja kuuntelemalla kumppanin toiveita. NBDG:n työvaatteiden suunnittelun lähtökohtana oli henkilökunnan toiveiden lisäksi yrityksen oranssi logo. 

Miten suunnitteluprosessi onnistui?

"Suunnitteluprosessi oli meidän kannaltamme mukavan helppo. Esitimme toiveet ja saimme haluamamme näköiset, upeat työvaatteet tapahtumaporukalle", jatkaa Wikman.

"Olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Se on ilmeemme mukainen ja erottuva – näistä tunnistat jatkossa helposti henkilökuntamme frisbeegolftapahtumissa", säestää NBDG:n Event Coordinator Ville Helenius.

Fuzzy Eagle on se kumppani, joka suunnittelee seuralle, yhdistykselle, yritykselle, tapahtumalle, yksittäiselle fribaajalle tai pro-pelaajalle uuden visuaalisen ilmeen ja vaatemalliston tai päivittää nykyisen ilmeen tämän päivän tasolle.

"Olemme täällä teitä varten – ilmeenne on näkemisen arvoinen!", veistelee Tanska vielä lopuksi.

Ole yhteydessä meilillä info@fuzzyeagle.com tai DM:llä @fuzzyeagleclothing, jos haluat teidän frisbeegolfseuralle erottuvan ilmeen ja toimivan seuravaatekaupan.

Laitetaanko seuravaateasianne kerralla kuntoon? Juuri nyt on paras aika alkaa suunnitella minkälaisessa vaatetuksessa laitetaan kierrosennätykset uusiksi.

Ota yhteyttä jos yhteistyö Fuzzy Eaglen kanssa kiinnostaa

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.


Fuzzy Eagle Oy on innovatiivinen ja korkealaatuinen frisbeegolfin vaatetusbrändi, joka tuo frisbeegolfareille särmää pukeutumiseen.

Lahjakortti