Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin!

Fuzzy Eagle päivitti PuPon seuravaatteet juhlavuoden kunniaksi

Pulkkilan Ponsi on vuonna 1939 perustettu, Siikalatvalla toimiva yleisseura, jonka toiminta jakaantuu neljään lajijaostoon.

Vuonna 2023 seurassa oli yhteensä 143 jäsentä, joista frisbeegolfin harrastajia oli 44. PuPon frisbeegolfjaosto on perustettu vuonna 2020.

Alkuvuodesta 2024 seuralle tuli tarve vaatemalliston päivittämiseen, ja Fuzzy Eagle oli selvä valinta vaatteiden toimittajaksi. Fuzzy Eagle on suomalainen, erityisesti laadukkaisiin frisbeegolfvaatteisiin ja frisbeegolfin seura-asusteisiin keskittynyt brändi.

PuPon seuravaatteiden suunnittelun lähtökohtana oli se, että uusi mallisto sopii ilmeeltään niin frisbeegolfin, yleisurheilun, lentopallon kuin sulkapallon harrastajille.

PuPo viettää tänä vuonna 85-vuotisjuhlavuottaan, mikä haluttiin huomioida myös seuravaatteiden suunnittelussa. Uuden malliston metsä- ja vuosirengaskuviointi ilmentävät paikallismaisemaa sekä seuran perinteikästä historiaa.

Fuzzy Eaglen asiakaslähtöinen ja nopea suunnittelupalvelu sai seuralta ison kiitoksen.

"Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Tällä uniikilla mallistolla erotumme massasta ja kannamme ylpeydellä seuramme värejä", frisbeegolfjaoston puheenjohtaja Ville Helenius hehkuttaa.

"Haluamme olla myös seuraavat 85 vuotta ponnekkaan synonyymien mukaisesti reipas, elinvoimainen ja voimakas seura. Tyylikkäät seuravaatteet ja näyttävä visuaalinen ilme ovat tietenkin tärkeä osa tätä tarinaa", Helenius alleviivaa.

Ole yhteydessä meilillä info@fuzzyeagle.com tai DM:llä @fuzzyeagleclothing, jos haluat myös teidän seuralle erottuvan ilmeen ja toimivan seuravaatekaupan.

Ota yhteyttä jos yhteistyö Fuzzy Eaglen kanssa kiinnostaa

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.


Fuzzy Eagle Oy on innovatiivinen ja korkealaatuinen frisbeegolfin vaatetusbrändi, joka tuo frisbeegolfareille särmää pukeutumiseen.

Lahjakortti