Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin!

Fuzzy Eagle x Ykkösrinki yhteistyö

Ykkösrinki on kotimainen frisbeegolfpodcast, joka tarttuu ajankohtaisimpiin aiheisiin alan asiantuntijoiden voimin.

Fuzzy Eagle on suomalainen innovatiivinen ja korkealaatuinen frisbeegolfin vaatetusbrändi, joka tuo frisbeegolfareille särmää pukeutumiseen.

Miten Ykkösrinki päätyi yhteistyöhön Fuzzy Eaglen kanssa?

"Olemme halunneet painattaa paitoja Ykkösringin brändäyksellä jo jonkin aikaa, mutta se on aina jäänyt tekemättä. Kun Fuzzy Eagle rantautui meidän tietoisuuteen mahdollisuus yhteistyöstä tuli mieleen. Selvittelimme tuotteen laadullisuutta jo yhteistyötä heidän kanssaan tehneiltä ja sen perusteella totesimme, että mikäli saamme mieleisemme painatusluonnoksen lähdemme tekemään yhteistyötä", kertoo Ykkösringin Timo Pölkki.

Vaatemalliston suunnitteluprosessi aloitetaan aina kartoittamalla ja kuuntelemalla asiakkaan toiveita. Ykkösringin suunnittelun lähtökohtana logo ja mustavalkoinen väriteema. 

Miten suunnitteluprosessi mielestänne onnistui ja oletteko tyytyväisiä lopputuloskeen?

"Ykkösringin brändi ja värimaailma on mustavalkoinen ja simppeli johtuen omista mieltymyksistämme. Halusimme tämän saman jatkuvan myös paidoissa, jossa Fuzzy Eagle toteutti meidän toiveiden pohjalta paidat joita tulemme pitämään päällämme tulevaisuudessa eri tapahtumissa, frisbeegolfradoilla ja niiden ulkopuolella! Olemme tyytyväisiä lopputulokseen, mutta koska täydellisyyden tavoittelu kuuluu asiaan on meillä jo mielessä muutama kehitysidea mahdolliseen toiseen painokseen!", jatkaa Pölkki.

Entä miten yhteistyö Fuzzy Eaglen kanssa muuten on sujunut?

"Varsin mutkatonta ja miellyttävää! Jos meillä on ollut jotain palautetta tai kehitysideoita niin olemme pystyneet antamaan ne ilman filttereitä."

Fuzzy Eaglen asiakaslähtöinen ja nopea suunnittelupalvelu sai Ykkösringltä ison kiitoksen. 

Kenelle voisit suositella Fuzzy Eaglen suunnittelupalvelua?

"Lähes tulkoon kenelle tahansa! Jos sinulla on kaveriporukka tai frisbeegolfseura ja haluat tilata teille paidat, mutta et omaa graafista osaamista niin tämä on lähes täydellinen mahdollisuus! Ja vaikka omaisitkin jotain osaamista, niin yhdessä Fuzzy Eaglen kanssa suunnittelutyö helpottuu varmasti!", avaa Pölkki.

Millaisia terveisiä haluat lähettää Suomen frisbeegolfseuroille?

"Muistakaa pyrkiä luomaan yhteisöjä, joihin lajin harrastajat haluavat kuulua. Yhteisöllisyyden tunteen luominen on tapa saada uusia jäseniä liittymään seuraan ja jos seura pystyy tuomaan muutakin lisäarvoa jäsenelle, se voi saada hänet pysymään seurassa myös tulevaisuudessa. Lisäarvo voi tässä tapauksessa olla jotain seuraavista: seurapaidat Fuzzy Eaglen kautta, erilaiset kisa- tai hupitapahtumat, koulutukset ja valmennukset tai hallivuorot talvisin. Suomessa on lukemattomia frisbeegolfseuroja, mutta valitettavasti monen haasteena on saada jäsenistö aktiiviseksi osaksi seuraa. Miettikää mitä te voisitte tarjota alueenne aktiivisille harrastajille, jotta saisitte heistä seuralle aktiivisia jäseniä tulevaisuudessa!", ohjeistaa Pölkki vielä lopuksi.

Fuzzy Eagle on se kumppani, joka suunnittelee seuralle, yhdistykselle, yritykselle, tapahtumalle, yksittäiselle fribaajalle tai pro-pelaajalle uuden visuaalisen ilmeen ja vaatemalliston tai päivittää nykyisen ilmeen tämän päivän tasolle.

"Olemme täällä teitä varten – ilmeenne on näkemisen arvoinen!", veistelee Fuzzy Eaglen Mikko Tanska vielä lopuksi.

Ole yhteydessä meilillä info@fuzzyeagle.com tai DM:llä @fuzzyeagleclothing, jos haluat teidän frisbeegolfseuralle erottuvan ilmeen ja toimivan seuravaatekaupan.

Ota yhteyttä jos yhteistyö Fuzzy Eaglen kanssa kiinnostaa

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.


Fuzzy Eagle Oy on innovatiivinen ja korkealaatuinen frisbeegolfin vaatetusbrändi, joka tuo frisbeegolfareille särmää pukeutumiseen.

Lahjakortti