Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin!

Suomenmestaruudet ratkaistaan Sibbe Disc Golfissa - Fuzzy Eagle mukana virallisena yhteistyökumppanina

Enää yksi yö ja maan parhaat frisbeegolfaajat kokoontuvat upeaan Sibbe Disc Golfiin ratkaisemaan avoimen luokan Suomen mestaruudet.

On selvää, että myös Fuzzy Eagle haluaa olla mukana siellä missä parhaat pelaavat. Toivottavasti myös mahdollisimman moni lajista kiinnostunut tulee paikalle seuraamaan kuinka kiekko lentää ja ketjut kilisee ammattilaisten toimesta. Fuzzy Eagle on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani ja vaatettaa tapahtuman järjestäjän NBDG:n toimitsijat.

Dominate the course, dress for victory

Meillä on ilo ilmoittaa, että paljon odotetut fanipaidat ovat vihdoin saapuneet ja Fuzzy Eaglen teltalla voit hankkia itsellesi joko Fuzzy Eaglen Rockstar Elias Luukkosen tai Tuomas Hyytiäisen signature series pelipaidan. Näiden myötä voit paitsi pukeutua kuin ammattilainen, myös tukea näiden upeiden huippu-urheilijoiden uraa. Herrat itse ovat myös paikalla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, jolloin voit ikuistaa itsesi ja uuden paitasi yhdessä suosikkisi kanssa.

Fuzzy Eaglen teltalla voit myös tutustua kevään uutuusmallistoomme, kisatarjouksiimme sekä osallistua arvontaan, jossa palkintona lahjakortteja verkkokauppaamme sekä tuotepalkintoja. Asuvalikoimamme täydentää todellinen keräilyharvinaisuus, vain tätä tapahtumaa varten suunniteltu paita, jota on valmistettu hyvin rajallinen määrä. Jos siis haluat tämän itsellesi, ole nopea! Teltallamme pääset myös keskustelemaan yrityksenne, yhteisönne tai tiiminne asutarpeista.

Olemme tapahtumapaikalla koko kilpailujen ajan, toivottavasti näemme Sipoossa.

Lue myös kisajärjestäjän tiedote.

Ota yhteyttä jos yhteistyö Fuzzy Eaglen kanssa kiinnostaa

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

Fuzzy Eagle Oy on innovatiivinen ja korkealaatuinen frisbeegolfin vaatetusbrändi, joka tuo frisbeegolfareille särmää pukeutumiseen.


Lahjakortti