Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin!

Tyyni X Fuzzy Eagle yhteistyö

Tyyni on Euroopan suurin frisbeegolftapahtuma, joka kätkee sisälleen suuren määrän erilaisia frisbeegolfkilpailuja ja tapahtumia. Tapahtumana Tyyni on pääsääntöisesti loppunut kolmipäiväiseen pääkilpailuun jossa pelataan usealla radalla samanaikaisesti jopa 1000 pelaajan voimin.

"Tänä vuonna päätapahtumia on kaksi, 30.6.-2.7. pelattava Tyyni Open joka on osa European Pro Tour-ammattilaiskiertuetta sekä koko tapahtuman päättävä Tyyni X. Näiden välissä on tietenkin valtava määrä yhden kierroksen kisoja, parikisoja sekä oheistapahtumia. Tyyni Open pelataan vain Sibben radalla ja kilpailuluokkia on vain kaksi (avoin ja naisten avoin). Tyyni X on perinteinen Tyynen pääkisa jossa tilaa on n. 900 pelaajalle ja tarjolla on lähes jokainen olemassaoleva kilpailuluokka. Tyyni X:ssä myös avoimet luokat pelaavat joka päivä eri radalla", kertoo tapahtuman järjestäjä Juha Kytö.

Tyyni X-nimessä jälkiviite X viittaa elämykseen (experience) sekä siihen että kyseessä on 10:s Tyyni -tapahtuma.

Fuzzy Eagle toimittaa Tyyni X:n pelaajapakettiin pelipaidat kaikille kilpailijoille. Pelipaitojen design suunniteltiin Tyynen visuaalista ilmettä hyödyntäen ja toiveita kuunnellen.

"Vaatetukseen saatiin piristävän räikeä, mutta simppeli look joka täsmää hyvin Tyyni -imagon kanssa. Käyttämämme värimaailma Tyynessä on hyvinkin ohut mutta tämä ei suunnittelijaa haitannut. Olemme erittäin tyytyväisiä kuinka suunnittelussa onnistuttiin meidän antamien toiveiden ja linjojen mukaisesti", jatkaa Kytö.

Tyynessä on perinteisesti viety pelaajapaketti seuraavalle tasolle ja myös aikaisempina vuosina pelaajapaketissa on ollut paitoja. Miten tämän vuoden tyynivaatetus eroaa sitten aikaisemmista vuosista?

"Haluamme tarjota pelaajille parhaiden kokemusten lisäksi myös pelaajapaketissa parhaita tuotteita. Vaatetus ja sen tarkoitus hiukan vaihtelee vuosittain niin pelikäytöstä ns. arkikäyttöön ja nyt 2023 keskityimme tarjoamaan huippulaadukkaan pelipaidan jota käyttää mielellään pelatessa. Laatu, istuvuus, kestävyys ja ulkonäkö olivat tärkeimmät kriteerit vaatetusta valittaessa", myhäilee Kytö tyytyväisenä.

Kytö tietää, että Fuzzy Eagle on vielä nuori suomalainen frisbeegolfvaateyritys, mutta on mieltynyt yhteistyöhön.

"Yhteistyö on sujuvaa ja interaktiivista. Olemme itse kädet täynnä ja monta palloa ilmassa ja Fuzzy Eaglen väki on hyvin pitänyt huolen että kaikki sopimamme tehdään ajallaan ja huolellisesti eikä meidän ole tarvinnut kysellä perään."

Myös Fuzzy Eaglen puolella ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön ja sen toivotaan jatkuvan pitkälle tulevaisuuteen

"Olemme mielissämme yhteistyöstä Tyyni X-tapahtuman kanssa. Tulemme olemaan vahvasti läsnä tapahtumassa ja pelaajat pääsevät jopa kilpailemaan väliaikaisella "Fuzzy Eagle Kartano" frisbeegolfradalla, joka rakennetaan vain Tyyni X-tapahtumaa varten. Lahjoitamme jokaiselle radallamme väylällä #17 hole in onen tehneelle 100€ lahjakortin verkkokauppaamme", kertoo Fuzzy Eaglen Mikko Tanska.

Kytö haluaa suositella Fuzzy Eaglen frisbeegolfvaatteita kaikille fribaajille ja seuroille

"Jos haluat pukeutua lajivaatteisiin tyylikkäästi ja mukavasti, on Fuzzy Eagle valinta juuri sinulle. Oman maun mukaan voit asustautua niin pelikierrokselle kuin arkeen. Myös seurojen kannattaa harkita Fuzzy Eaglen vaatetusta seuran virallisiksi peliasuiksi, omalla seuran lookilla tietenkin."

Fuzzy Eaglen väki toivottaa Juhalle ja NBDG:n porukalle menestystä kisajärjestelyissä ja tulevaisuuden suunnittelussa.

"Hyvää kesää ja paljon liidokkaita heittoja!", lähettää Kytö terveisenä kaikille frisbeegolfpelaajille ja -seuroille?

Juha Kytö
Kuva: European Pro Tour / Marika Salmi
Uutisotsikon kuva: European Pro Tour / Marika Salmi

Tyyni X-tapahtuman pelaajapaketin pelipaidan suunnitelma
Design: Fuzzy Eagle Oy

Tyyni X-tapahtuman järjestäjien pelipaidan suunnitelma.
Design: Fuzzy Eagle Oy

Ota yhteyttä jos yhteistyö Fuzzy Eaglen kanssa kiinnostaa

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.


Fuzzy Eagle Oy on innovatiivinen ja korkealaatuinen frisbeegolfin vaatetusbrändi, joka tuo frisbeegolfareille särmää pukeutumiseen.

Lahjakortti