Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin!

IIF Discgolf valitsi seuravaatetoimittajaksi Fuzzy Eaglen

IIF Discgolf on Inkooseen vuonna 2022 perustettu frisbeegolfseura. Seura on rakentanut ja ylläpitää Inkoo DGP -nimellä kulkevaa frisbeegolfrataa. Frisbeegolfrata sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä keskellä Länsi-Uusimaata.

Lämminhenkinen IIF Discgolf toimii omana jaostona emoseuran Ingå Idrottsförening r.f. yhteydessä.

Inkoosta löytyy kaksi 18-väyläistä ratakokonaisuutta, joista Keltainen -layout haastaa mukavalla tavalla jo kokeneemmat lajin parissa viihtyneet ja Sininen -layout tarjoaa taas kokemuksia ja onnistumisen elämyksiä frisbeegolfin pariin vasta päässeille uusille tulokkaille. Lisäksi radan yhteydestä löytyy lämmittely- ja treenialue.

IIF Discgolf on vielä suhteellisen pieni frisbeegolfseura. He halusivat saada yhtenäisellä seuravaatetuksella yhteenkuuluvuuden tunnetta ja osoittaa pukeutumisellaan ylpeästi edustavansa pienen paikkakunnan frisbeegolfseuraa.

IIF Discgolf valitsi seuravaatekumppanikseen Fuzzy Eagle Oy:n.

"Seuravaatteiden laatu on erittäin hyvä, vaatteet ovat joustavia, hengittävät sopivasti ja kestävät hyvin konepesua"
, kertoo Inkoolaisseuran puheenjohtaja ja puuhamies Ari Dufvelin.

Fuzzy Eagle toimitti seuralle mm. frisbeegolfiin suunniteltuja pelipaitoja kauluksella ja ilman, lämmittelytakkeja- ja housuja, pitkähihaisia sweatshirt-paitoja ja lippiksiä.

Seuravaatetuksen suunnittelun lähtökohtana oli IIF Discgolfin uusi logo.

"Käytimme Fuzzy Eaglen suunnittelupalvelua. Toimitimme heille logon ja kerroimme väritoiveet. Heiltä tuli meille ammattimaiset suunnitelmat, joista valitsimme seurallemme parhaiten sopivan vaihtoehdon"
, jatkaa Dufvelin.

Dufvelin on erityisen tyytyväinen frisbeegolfiin suunnitellun seuravaatetuksen laatuun.

"Mielestäni vaatteet ovat aivan loistavat perustuen niiden ominaisuuksiin. Mikäli haluaa pitkäkestoisia laadukkaita vaatteita, niin voin suositella Fuzzy Eaglen vaatteita kaikille frisbeegolfareille."


Kaikki Fuzzy Eaglen vaatteet ovat teknistä joustavaa urheiluvaatemateriaalia ja niihin saadaan tehtyä mikä tahansa väri, kuviointi, logopainatukset ja sponsorit näkyviin seuran visuaalisen ilmeen mukaisesti. Jos seuralla ei ole vielä visuaalista ilmettä, niin sellainen on mahdollista saada Fuzzy Eaglen suunnittelupalvelun kautta.

"Me emme halua olla seuroille se kumppani, joka vain painaa seuran logon valmiisiin yksivärisiin vaatteisiin. Me haluamme olla se joustava ja osaava kumppani, joka suunnittelee seurallenne uuden yksilöllisen visuaalisen ilmeen ja vaatemalliston tai päivittää nykyisen ilmeen tämän päivän tasolle. Lisäksi tarjoamme kaiken visuaalisesti tyylikkäänä kokonaispalveluna"
, kertoo Mikko Tanska, yksi Fuzzy Eaglen perustajista.

Inkoolaisseurassa ollaan mielissään yhteistyöstä Fuzzy Eaglen kanssa.

"Yhteistyö on sujunut moitteettomasti ja tilaukset tulivat ajallaan ja mitä tärkeintä, kaikki koot ja tilausmäärät olivat oikein"
, iloitsee Dufvelin.

Kehittyvän frisbeegolfseuran puheenjohtajana ja puuhamiehenä tunnettu Dufvelin tietää mitä parannettavaa monilla frisbeegolfseuroilla on omaan brändäykseensä liittyen.

"Ottakaa yhteyttä Fuzzy Eagleen, jos haluatte seurallenne näyttävän visuaalisen ilmeen ja saada seurallenne sisäisesti tärkeää yhteenkuuluvuutta. Lisäksi pidän tärkeänä, että muut frisbeegolfaajat tunnistavat heti mitä seuraa edustatte"
.

Fuzzy Eaglen perustajilla on vuosikymmenten kokemus aktiivisesta urheiluseuratoiminnasta.

"Tiedämme mitä olemme tekemässä ja miksi. Haluamme luoda pitkiä asiakassuhteita frisbeegolfseurojen kanssa ja sekä rakentaa, että kehittää yhdessä seurallenne nykyaikaista brändiä. Suunnittelemme mielellämme teidän seuralle oman vaatemalliston ja visuaalisen ilmeen"
, jatkaa Tanska.

Laitetaanko seuravaateasianne kerralla kuntoon? Juuri nyt on paras aika alkaa suunnitella minkälaisessa vaatetuksessa laitetaan kierrosennätykset uusiksi.

Ota yhteyttä jos yhteistyö Fuzzy Eaglen kanssa kiinnostaa

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.


Fuzzy Eagle Oy on innovatiivinen ja korkealaatuinen frisbeegolfin vaatetusbrändi, joka tuo frisbeegolfareille särmää pukeutumiseen.

Lahjakortti