Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin!

Porvoon Frisbeegolfseura - Yksilöllinen vaatetus on aktiivisen yhteistyön lopputulos

Lähes koko Suomessa alkaa olla lumi maassa ja frisbeegolfaajien massa on kenties laittanut kiekkonsa talvisäilöön.

Innokkaimmat siirtyvät sisähalleihin hiomaan taitojaan ja tokihan ympäri maan löytyy myös aktiivisia seuratoimijoita ja talkoolaisia pitämään myös ratoja pelattavassa kunnossa myös lunta ja pakkasta pelkäämättömille. Monissa seuroissa on syyskokoukset pidetty ja uudet hallitukset ovat ottaneet vastuun hienon lajimme edistämisestä. Vaikka tässä kohtaa uuden kauden alku tuntuu olevan vielä kaukana, on hyvä tilaisuus miettiä seuravaatteiden hankintaa tulevalle kaudelle.

Kuten urheiluseuratoiminnassa yleensä, myös frisbeegolfissa yhä useampi seura haluaa erottua edukseen ja luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta pukeutumalla yhtenäisiin seura-asuihin. Fuzzy Eagle, kotimainen frisbeegolfvaatteisiin erikoistunut yritys on seuroille luotettava asukumppani ja moni seura onkin päätynyt laadukkaisiin ja näyttäviin, yksilöllisesti suunniteltuihin asukokonaisuuksiimme. Viimeisimpänä “Fuzzyn talliin” liittyi Porvoon Frisbeegolfseura (https://porvoonfrisbeegolfseura.fi), jonka puheenjohtajan Nico Lindforsin saimme pikaiseen haastatteluun yhteistyömme tiimoilta, joten annetaan Nicon kertoa seurasta ja yhteistyöstä Fuzzy Eaglen kanssa.

“Porvoon Frisbeegolfseura on vuonna 2018 perustettu seura. Seura edustaa tavoitteellista ja urheilullista seuratoimintaa, joka on kaikille avoin seura. Seura toimii aktiivisesti Porvoon alueen molemmilla radoilla Hornhattulassa ja Virvikissä, jossa järjestetään viikkokisa toimintaa ja muuta kilpailu- ja harrastetoimintaa. Seura haluaa edesauttaa lajia kasvamaan ja mahdollistaa lajin harrastamisen kaikille halukkaille Porvoon alueella“, kertoo Lindfors seurasta.

Fuzzy Eagle suunnitteli seuralle vaatemalliston logon, värien ja toiveidenne pohjalta. Miten suunnitteluprosessi mielestänne onnistui?

“Suunnittelussa onnistuttiin mielestäni täydellisesti. Pohja ja yksityiskohdat otettiin hyvin huomioon ja toiveita kuunneltiin. Seuralle haluttiin uutta pohjaväriä ja erottuvuutta muusta massasta, ja haluttiin tuoda esiin mitä seuraa edustetaan.”

Entä miten yhteistyö Fuzzy Eaglen kanssa on sujunut?

“Oikein mainiosti. Mielestäni oli helppo tehdä yhteistyötä ja lopputulos valmistui juuri halutulla tavalla. He ovat olleet aktiivisesti mukana projektin alusta asti ja heitä on ollut helppo lähestyä.”

Kenelle voisit suositella Fuzzy Eaglen suunnittelupalvelua?

“Kaikille pienillekin seuroille, yhdistyksille ja vaikka kaveriporukoiden "puulaaki" joukkueille.”

Lopuksi vielä, millaisia terveisiä haluat lähettää muille frisbeegolfseuroille?

“Seuratoiminta velvoittaa aina muutamaa ihmistä tekemään vapaaehtoisesti omalla ajalla paljon töitä seuran eteen. Älkää antako seuran vaatteiden olla lisätyö teille, luottakaa se työ Fuzzy Eaglen hoidettavaksi.“

Kiitokset Nicolle ja toivotamme Porvoon seudulle mukavaa talvipelikautta!

Lahjakortti